نوآوری از دل طبیعت- تحقیق زیست فناورانه بر روی دی اکسید کردن در acib
- اروپا
- اخبار
«مرکز تحقیقات زیست فناوری اتریش» (acib) با شعار نوآوری از دل طبیعت، اقتصادی تر کردن چرخه های صنعتی حوزه زیست فناوری و سازگارتر کردن آنها با چالش های اقلیمی را در دستور کار سال خود قرار داده است.
مهمترین مراکز این شبکه تحقیقاتی گسترده در دانشگاه ها و مراکز علمی در وین، اینسبروک، تولن و گراتس واقع شده اند. هدف acib اهتمام به تحقیقات مدرن زیست فناوری مولکولی برای بهبود و رونق تولیدات صنعتی زیست فناوی است.
بگفته Prof. BERND NIDETZKY ، مدیر بخش علمی این مرکز تحقیقات، یکی از مهمترین موضوعات حال حاضر در تحقیقات acib چگونگی استفاده از «دی اکسید کربن» به عنوان منبعی برای فرایندهای زیست فناوری است. به صورت مشخص با تغذیه باکتری ها بوسیله «دی اکسید کرین» این باکتری ها در مرحله بعد برای تولیدات متفاوتی بکار می روند، همانند تولید مولکول های مورد نیاز صنعت لوازم آرایشی و یا پروتوئین برای خوراک دام.
مراکز acib با الگوگرفتن و استفاده از ابزار و روش هایی در طبیعت به ایجاد فرایندهای جدید اقتصادی و دوستار محیط زیست و نهایتاً بهبود تولیدات حوزه زیست فناوری صنعتی می پردازند. در acib بیش از ۲۵۰ محقق در بیش از ۱۷۰ پروژه مختلف مشغول تحقیقات علمی و صنعتی هستند.
یکی از مهمترین منابع تأمین مالی مراکز acib استفاده از فرصت های مالی برنامه ملی حمایتی Competence Centres for Ecellent Technologies و یا همان COMET از سوی «جامعه حمایت از تحقیقات اتریش» (FFG) است. شبکه ای از «شرکت های کوچک و متوسط» و شرکای صنعتی و تجاری دیگر در چارچوب برنامه COMET با مرکز تحقیقاتی acib در ارتباط هستند. برای مشاهده اطلاعات بیشتر در خصوص acib و پروژه ها و مراکز صنعتی وابسته به آن در اتریش منبع خبر اشاره کنید.
دیدگاه کاربران